top of page
Lawyer office. Statue of Justice with scales and lawyer working on a laptop. Legal law, ad

Burgerlijk recht

Advocaat burgerlijk recht: vereffening en verdeling onroerende goederen


Vastgoed vormt een belangrijk vermogensbestanddeel voor de meeste Vlamingen. In het geval dat een persoon komt te overlijden of een echtpaar uit de echt scheidt, is er vaak een vereffening en verdeling van de onroerende goederen nodig. De bijstand van een advocaat met gespecialiseerde kennis kan u behoeden voor onverwachte en onaangename verrassingen bij dit gebeuren.


Bouwrecht Advocaten is het kantoor bij uitstek in de regio Antwerpen - Mechelen om u bij te staan bij vastgoed gerelateerde kwesties. Wij hebben over de jaren heen een grondige en praktische ervaring opgebouwd en helpen u graag op een persoonlijke en laagdrempelige manier. Onze advocaten luisteren naar uw verhaal en helpen u een passende en persoonlijke oplossing voor uw juridisch probleem te vinden.

Begeleiding vereffening - verdeling onroerende goederen


De vereffening-verdeling van een substantieel en complex vermogen is een overweldigende gebeurtenis waar een advocaat een duidelijke meerwaarde kan zijn. Dat is des te meer het geval wanneer er in dit vermogen vastgoed en vennootschappen aanwezig zijn.


Ons advocatenkantoor kan u zowel juridisch advies verlenen als bijstaan in een gerechtelijke procedure of bemiddeling. Indien gewenst kunnen wij u ook begeleiden, adviseren en ondersteunen bij het sluiten van een akkoord over een gedeelte van de boedel. Wij ondersteunen u graag met advies over de (juridisch) optimale stappen mocht een akkoord sluiten onbereikbaar blijken te zijn of als er een openbare verkoop van een onroerend goed dient plaats te vinden.


Wij begrijpen dat de vereffening en de verdeling een stressvolle ervaring kan zijn voor en u en uw familie, zeker wanneer dit gepaard gaat met een overlijden of een echtscheiding in combinatie met een (familiale) onenigheid over de te verdelen boedel. Daarom werken wij steeds op een persoonlijke manier aan het tempo en volgens de wensen van de cliënt.


Ook wanneer u te maken krijgt met een vereffening en verdeling waar er vastgoed dat in het buitenland ligt aanwezig is, kan Bouwrecht Advocaten u bijstaan. Onze advocaten doen dit altijd met u als cliënt op de eerste plaats, gecombineerd met een menselijke aanpak en met een grondige kennis van het recht. Zo bent u ervan verzekerd dat uw belangen en rechten optimaal verdedigd worden.


Wordt u geconfronteerd met een vereffening-verdeling van onroerende goederen en heeft u een juridische raadsman nodig die u gedurende het gehele proces kan bijstaan? Contacteer dan vrijblijvend Bouwrecht Advocaten en wij helpen u graag zo snel mogelijk verder met uw juridische vraag of probleem.


U kunt ons eenvoudig bereiken op het nummer +32 (0) 494 87 23 59 of via het contactformulier op de contactpagina. Daarnaast is het mogelijk om uw juridische kwestie voor te leggen in ons kantoor in Duffel (regio Lier).

Burgerlijk recht: Praktijken
bottom of page