top of page

Over ons

Bouwrecht Advocaten heeft een sterke ervaring opgebouwd op het gebied van bouw- en vastgoed- en omgevingsrecht. Ons getalenteerde team van advocaten staat u op een laagdrempelige manier bij voor zowel commerciële en particuliere juridische problemen.


Als ondernemer of particulier brengt het (ver)bouwproces vaak niet enkel stress, maar ook verschillende juridische problemen en geschillen met zich mee. Als nichekantoor in deze materie kunnen wij u op een professionele en discrete wijze ontzorgen en u met raad en daad bijstaan.


Bouwrecht Advocaten: experts in vastgoed- en omgevingsrecht


Bouwrecht Advocaten helpt (particuliere) opdrachtgevers, (onder)aannemers, architecten en bouwpromotoren met hun juridische belangen gedurende het volledige bouwproces. Voor een snelle start van je bouwproject dient er een goede opvolging zijn van de vergunningsaanvragen. Er dienen eveneens (duidelijke) afspraken omtrent prestaties van de verschillende partijen gemaakt te worden en de (te leveren) diensten door ingenieurs, architecten en aannemers dienen onder de loep te worden genomen.


Het bouwrecht is dan ook een complexe materie waar vaak grote (vermogens)belangen op het spel staan. Er zijn vaak ook meerdere partijen bij betrokken die tegelijkertijd aan een project werken en te maken krijgen met verschillende complexe overeenkomsten, zoals de koop-verkoop en aannemingsovereenkomst, waar de bijstand van een ervaren raadsheer geen overbodige luxe is.


Bouwrecht Advocaten heeft eveneens een jarenlange expertise in het indienen van bezwaren en bouwberoepen opgebouwd, zowel voor particulier cliënteel als voor vastgoedontwikkelaars en aannemers.


Wij zijn het kantoor bij uitstek in de regio Antwerpen – Mechelen en Lier om u hierbij bij te staan. We nemen de tijd voor een persoonlijk gesprek om samen uw vraag / zaak te bekijken en onze aanpak toe te lichten.


Bij ons kantoor staat u als cliënt centraal en staan we u elke stap van het proces bij met onze kennis en toewijding. Wij trachten u altijd op een menselijke en persoonlijke manier met juridisch advies op maat bij te staan.


U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via het nummer +32 (0) 494 87 23 59 of via het formulier op de contactpagina. Daarnaast kunt u ook na afspraak bij ons op kantoor in Duffel uw zaak voorleggen.

Over: Over ons
bottom of page