OVER BOUWRECHT ADVOCATEN

Ervaren juridisch adviseurs

Als ondernemer of particulier die wil, gaat, laat verbouwen of op een andere manier betrokken is bij een bouwproces, krijgt met vele zaken te maken binnen het bouwrecht.

Bouwplannen moeten ontwikkeld worden, architect(en) en ingenieurs moeten worden ingeschakeld, omgevingsvergunningen moeten aangevraagd worden. Er moet met een of meerdere (onder)aannemers gecontracteerd worden, enz.

In de praktijk loopt het meestal anders namelijk er is geen zekerheid dat alles goed verloopt en op tijd afgeleverd wordt. Het bouwproces brengt heel wat onduidelijkheden mee: bvb. welke vergunningen moeten aangevraagd worden, hebben de contractanten gepresteerd wat er werd gevraagd, enz.

Wat is de toegevoegde waarde van Bouwrecht Advocaten BVBA? Bouwrecht Advocaten heeft ruime ervaring op het gebied van het bouwrecht en de vele aspecten van het bouwproces zijn voor ons niet onbekend.

Bouwrecht Advocaten denkt graag met u mee en staat u met raad en daad bij in het gehele bouwproces. Wij behartigen onder meer de juridische belangen van (particuliere) opdrachtgevers, (onder)aannemers, architecten en bouwpromotoren. Ook discussies i.v.m. koop – verkoop en discussies i.v.m. de Wet Breyne (koop op plan) zijn ons niet onbekend.

Bouwrecht Advocaten helpt u mee bij het opstellen en/of controleren van heldere koop – verkoopovereenkomsten, (onder)aannemingsovereenkomsten, architectenovereenkomsten en andere in de bouw voorkomende overeenkomsten. We streven met het kantoor naar een duurzame, professionele vertrouwensband met onze cliënten. Bouwrecht Advocaten investeert veel tijd in het luisteren naar het verhaal en de juridische zorgen van haar cliënten om de juridische belangen correct te kunnen kaderen en behandelen. Ook geven wij u juridisch advies op maat en trachten om zoveel mogelijk geschillen te voorkomen dan wel deze in der minne op te lossen.


Met Bouwrecht Advocaten kunt u zich gerust, comfortabel, veilig en zelfverzekerd voelen; wetende dat uw zaak in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op — we kijken ernaar uit om van u te horen.

Handshake
Reviewing the Law
Office Meeting
Judge Gavel
Business Meeting
Courthouse Steps